Obrazec za vračila

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v roku 14 dni od prevzema blaga podjetju vrne naročeno blago, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Zaradi specifike pri poslovanju z rabljenim blagom vas vljudno prosimo, da nam najkasneje v roku 3 dni po prejemu blaga sporočite na: tel: 041/281-581 ali mail: pufeta.trgovina@gmail.com katere artikle želite vrniti.

Obrazec za vračilo blaga pa nato izpolnite in skupaj z artikli, ki jih želite vrniti ter kopijo računa pošljite najkasneje v roku 14-ih dni od prejema blaga na naslov PUFETA Andreja Mladovan Trbižan s.p., ulica Vinka Vodopivca 1, Kromberk, 5000 Nova Gorica ali pa osebno dostavite na isti naslov.

V primeru vračila (odstopa od pogodbe) ali zamenjave izdelka kupec krije stroške vračila blaga. Možnost vračila ne velja za artikle kateri niso bili vrnjeni oz. nismo bili obveščeni pravočasno ter pri katerih je potrošnik odstranil deklaracijo ali vrnil poškodovano blago.

Vračilo kupnine bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodb

Obrazec za vračilo si lahko prenesete TUKAJ.